Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BELEDİYE MECLİSİ'NDEN TAM DESTEK

Çanakkale Belediyesi Ocak Ayı olağan Meclis toplantısı 3. oturumunda, 4. kez düzenlenen ve Türkiye'nin en prestijli ödül töreni olan "YILIN EN İYİLERİ ÖDÜLLERİ" ne Yerel Radyo Kategorisinde aday olan Radyo Çanakkale'ye destek verdi.

BELEDİYE MECLİSİ'NDEN TAM DESTEK
08 Ocak 2020 - 13:12

Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı 3. oturumu öncesi Belediye Meclisine sunum yapan, Radyo Çanakkale Genel Yayın sorumlusu İhsan Konuk, adaylık süreci ve oylama hakkında Belediye meclis üyelerine bilgi verdi. Çanakkale Genel Yayın sorumlusu İhsan Konuk  yaptığı sunumda; " Türkiye'de ki 1068 Yerel Radyo arasında jüri oylarıyla Yayın kalitesi, yayıncı sayısı, dinleyici yoğunluğu gibi bir çok alanda Türkiye'nin ilk 10 Yerel Radyosu  alarak aday olan Radyo Çanakkale, bu anlamda da bir ilki gerçekleştirmiş oldu. Yerel Radyo kategorisinde Çanakkale'yi temsil eden tek Radyo olan Radyo Çanakkale halk oyları ile belirlenecek olan ödülü almaya en yakın isim, zorlu rakiplerimiz olmasına rağmen bizler inanıyoruz ve sizlerin desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Sunumun ardından Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan;  "Çanakkale ismini taşıyan ve bu gururu bize yaşatmaları için tüm Çanakkale halkını ve sizleri destek vermeye davet ediyorum. İnşallah ödül hak ettiği yere Çanakkale'ye gelecek" diye konuştu.

RADYO ÇANAKKALE'YE DESTEK YAĞIYOR

Çanakkale halkının yanı sıra Türkiye genelinden de Radyo Çanakkale'ye destek mesajları yağıyor. Özellikle Çanakkale dışında yaşayan Çanakkaleliler oylamaya katıldıklarını ve destek verdiklerini sosyal medya hesaplarından yayınlıyorlar. Çanakkale'nin siyasilerinden de destek mesajları alan Radyo Çanakkale ekibi ödülü alacakları konusunda oldukça umutlu olduklarını dile getirdiler.

Müzikonair ve Bahçeşehir Üniversitesi'nin iş birliğiyle düzenlenen ödül töreni öncesinde Türkiye'de ki 1068 Yerel Radyo arasında jüri oylarıyla Yayın kalitesi, yayıncı sayısı, dinleyici yoğunluğu gibi bir çok alanda Türkiye'nin ilk 10 Yerel Radyosu  alarak aday olan Radyo Çanakkale, bu anlamda da bir ilki gerçekleştirmiş oldu. Yerel Radyo kategorisinde Çanakkale'yi temsil eden tek Radyo olan Radyo Çanakkale halk oyları ile belirlenecek olan ödülü almaya en yakın isim olarak görülüyor. Halk oylaması www.muzikonairodulleri.com adresinden veya  www.radyocanakkale.net adresindeki oy kullan butonu ile de yapılabiliyor. Oy kullanma işlemi 22 Ocak tarihinde sona erecek. Ödül töreni 3 Şubat 2020 Pazartesi günü saat 19:00'da Bahçeşehir Üniversitesi Kampüsü'nde düzenlenecek olan kokteyl ardından düzenlenecek olan ödül töreni ile kazananlar canlı yayında ilan edilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum