Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAYRAMİÇ SADETTİN BAŞKANLA GELİŞMEYE DEVAM EDECEK

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım-Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, AK Parti teşkilatları ve Bayramiçli vatandaşların yoğun katılımlarıyla büyük bir coşku ve heyecan içerisinde “Bayramiç Düğün Salonu ve Spor Kompleksi” açılışı gerçekleştirildi.

BAYRAMİÇ SADETTİN BAŞKANLA GELİŞMEYE DEVAM EDECEK
12 Mart 2019 - 13:41

Jülide İskenderoğlu; Çanakkale’nin, her bir ilçesinin özellikle de Bayramiç’in çok ayrı bir ilçe olduğunu belirtti. Bayramiç; “Mehmet Âkif Ersoy’un doğduğu ve çocukluğunun geçtiği şehir. Biz bununla onur duyuyoruz ve Mehmet Âkif Ersoy’un hemşerimiz olmasından gurur duyuyoruz.” dedi.12 Mart tarihinin İstiklâl Marşı’nın Kabulü’nün 98. yıldönümü olduğunu hatırlatan İskenderoğlu; Allah bu aziz millete bir kez daha İstiklal Marşı yazdırmayı nasip etmesin diyerek Mehmet Âkif Ersoy’u rahmet ve minnetle anıyorum şeklinde konuştu.

Güçlü Türkiye’nin ilk adımlarının ve temellerinin bu topraklarda atılmasının, Mehmet Âkif Ersoy’un ve evinin bu topraklarda olmasının çok ayrı, çok özel değerler ve kıymetler olduğunun altını çizen Jülide İskenderoğlu, konuşmalarında şunlara yer verdi.

“Bayramiç ve Çanakkale, her karış vatan toprağımız çok kıymetli. Mehmet Âkif Ersoy, İstiklâl Şairimiz, Çanakkale Ruhu burada, bu topraklarda. Mehmet Âkif’in evi burada. Biz bununla onur duyuyoruz. Kıymetli Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan’ın ve Belediye Başkanımız Sadettin Arslan’ın emek ve katkıları ile Âkif’in evini restore ettirdik.

Zaten var olan değerimizi parlatmak Bayramiç’e çok yakıştı. İnşallah çok daha iyi işler yapacağız. Sadettin Başkanımızla birlikte Bayramiç’te çok şey değişti. Bayramiç’in girişi ile Bayramiç yeniden Bayramiç oldu. Aslında burada bir zihniyet değişimi oldu. Kapalı spor salonundan halı sahaya, stadyumdan düğün salonunda, spor kompleksine, her yere parke taş döşenmesinden doğalgaza, burada saymaya vakit yetmeyecek ancak burada bire bir şahit olduğunuz ve hizmetinize sunulan hizmetleri var Başkanımızın.

Birlikte siyaset yaptığımız, yol yürüdüğümüz kıymetli kardeşime çok kıymetli Başkanımıza, Bayramiçli hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.

Başkanımızın bu güzel ilçemiz için yeni projeleri ve yeni heyecanları var. Milletvekilleri olarak Sadettin Başkanımızın ve projelerinin arkasındayız ve Bayramiç’e hizmet etmekten gurur duyuyoruz.

1994’te Türkiye’de bir şey değişti. İstanbul’da belediye başkanı değişti. Çamur, çukur siyaseti sona erdi. Bayramiç’te de Sadettin Başkanımızla çok şey değişti. Sadettin Başkanla birlikte Bayramiç’in vizyonu değişti. Bayramiç’te, yerelde ve genelde uyumun en iyi örneğini görüyoruz.

15 Temmuz’dan beri PKK ve FETÖ ile omuz omuza, kol kola olanları unutmayacağız ve unutturmayacağız, vatan ve bayrağa ihanet edenleri asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Yerli ve millî duruşla vatan, millet ve bayrak için eserler üretenleri de asla unutmayacağız, unutturmayacağız.

 

Gezi olayları, 17-25 Aralık kumpası ve bu süreçte ortaya konulan eylemler, Türkiye’nin önünü kesmeye dönüktü. Sudan bahanelerle Türkiye’nin önünü kesmeye çalıştılar. Ancak Bayramiçimiz, Çanakkalemiz, Türkiyemiz bu ihanet girişimlerine izin vermedi.

 

Yerel seçimler ülkemiz için işte bu yüzden çok önemli bir dönüm noktası. Sadettin Başkanımızın belediye başkanlığı ve tüm belediyelerin AK Belediyecilik ile tanışması için teşkilatlarımızla ve kadın kollarımızla gece gündüz demeden çalışacağız.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum