Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN GÖKHAN SEÇİM TURLARINA DEVAM EDİYOR

CHP de 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçim öncesi 2 Aralık’taki eğilim yoklaması için kolları sıvadı. Belediye Başkanı ve Belediye Başkan aday adayı Ülgür Gökhan, ön seçim öncesi vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

29 Kasım 2018 - 16:00 - Güncelleme: 29 Kasım 2018 - 16:02

Belediye Başkanı Gökhan Türkmenin Kahvesi'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla ön seçim öncesi fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Gökhan;Bu akşam pazar günü bir eğilim yoklamamız var adaylık için. Bu vesileyle bazı mahallelerde kahveleri dolaşıyoruz.Üye arkadaşlarımızla buluşmaya çalışıyoruz.Propaganda amaçlı değil sadece bir hatır alma amaçlı belediye meclis üyesi adayı ve il genel meclis üyesi aday arkadaşlarımızla beraber dolaşıyoruz.

Ben belediye başkanlığı görevimi 2002 yılından bu güne kadar 16 yıldır yapıyorum ama daha önce de iki dönem beşer yıl belediye meclis üyeliği görevi de yaptım.yani ben belediyenin meclis üyeliğinden gelmekteyim zaten belediye başkanlığını da meclis içinden seçilerek yaptım .

Şimdi bu bir gönül meselesi, bu bir memleket sevgi meselesi,toplumun sevgi meselesi dolayısı ila belediye başkanlığına ihtiyacım var mıdır, yok mudur, bu yeterlimidir değil midir tartışmasının ötesinde bir şeydir bu.Çünkü burada bir menfaat ilişkisi yoktur, burada tamamen hizmet ilişkisi vardır, gönül meselesi vardır. Beni herkes tanır ben Çanakkale'nin yerlisiyim burada doğdum, burada okudum ve başka alanlarda da görev yaptım. Ticaret odasında yöneticilik yaptım, Çanakkale Spor'da görev yaptım. Yani hep Çanakkale'ye hizmet noktasında bunu bir görev belledim Allah sağlık verdiği sürece gücüm yettiği sürece hizmet etmeye devam etmek istiyorum. Bu bağlamda aday adayı oldum ve bu noktada da elbette ki önce partililerimin güven oyunu almam lazım" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum