Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Gökhan, Gazi Evi Rehabilitasyon Merkezi Temel Atma Töreni Ve Hastanebayırı Semt Sahası Açılışına Katıldı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Şehit Yakınları ve Gazi Evi Rehabilitasyon Merkezi temel atma töreni ve yenilenen Hastanebayırı Semt Sahası açılışına katıldı.

Başkan Gökhan, Gazi Evi Rehabilitasyon Merkezi Temel Atma Töreni Ve Hastanebayırı Semt Sahası Açılışına Katıldı
27 Eylül 2018 - 16:40 - Güncelleme: 27 Eylül 2018 - 16:42

Başkan Gökhan ilk olarak Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Çanakkale Şehit Yakınları ve Gazi Evi Rehabilitasyon Merkezi’nin temel atma törenine katıldı. Törene Vali Orhan Tavlı, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ile STK temsilcileri katıldı. Tören, konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından gerçekleştirilen temsili temel atma ile sona erdi.

Başkan Gökhan ardından Çanakkale Belediyesi’nin destekleri ile yenilenen Hastanebayırı Semt Sahası açılına katıldı. Açılış törenine Vali Orhan Tavlı, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un eski Milli Futbolcuları ve kentliler katılım gösterdi. Açılış konuşmasını yapan Hastanebayırı Spor Kulüp Başkanı Zekeriya Parlak, kulüp hakkında bilgiler verdi.

Törende konuşan Başkan Gökhan ise; “Burası 1978 yılında bu şekilde değildi. Hem toprak sahaydı, hem de etrafı açıktı. Tabi burada çok turnuvalar yapıldı, çok başarılı gençlerimiz yetişti. Ama sonuç itibariyle halı saha olması noktasında talep olmuştu. 2006 yılında Gençlik Spor İl Müdürlüğü, burayı 10 yıllığına Çanakkale Belediyesine tahsis etti. Biz de buranın halı sahasını, tellerini, tesis binasını yaptık ve Hastanebayırı Spor Kulübüne tahsis ettik. 2016 yılında ise Gençlik Spor İl Müdürlüğüne teslim ettik. Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz, burada tekrar tadilat çalışması yaparak Hastanebayırı Spor Kulübüne tahsis etti. Yenileme çalışmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından semt sahasının yenilenmesinde emeği geçenlere plaketleri verildi. Protokol üyelerinin kurdele kesimi ile devam eden açılış töreni, başlama vuruşu ile son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum