Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BALIKLIÇEŞME SAĞLIK OCAĞI AÇILDI

Çanakkale'nin Biga ilçesinde bir dizi açılış ve temaslarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan Balıklıçeşme Köyü Sağlık Ocağı'nın açılışını gerçekleştirdi.

BALIKLIÇEŞME SAĞLIK OCAĞI AÇILDI
19 Ağustos 2019 - 11:24

Biga Balıklıçeşme Sağlık Ocağı açılışına AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Julide İskenderoğlu, Biga Kaymakamı Mehmet Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı idari ve daire kurum amirleri ile bölge halkı katıldı.

Balıklıçeşme Köyü Sağlık Ocağının açılışında sağlıkta önce insan diyen anlayışın en özel yansımasının birisi olduğunu belirten AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Hep ifade ediyorum bizler Ankara’nın değil Çanakkale’nin vekilleriyiz. Bu halk bizi hep baş tacı yaptı. Kimin ne derdi varsa çözmek en büyük gururum bizim. Sağlıkta son dönemde çok büyük dönüşüm yaşıyoruz. Çanakkale merkez üniversite hastanemiz, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanemiz, Biga, Lapseki, Yenice, Ezine, Ayvacık hastanelerimiz, Çan hastanesi inşaatı devam ediyor. tüm ilçelerimizde yeni hastaneler açtık. Önceden ufacık bir operasyon için İstanbul’a Ankara’ya giderdik, şimdi ya Biga’da yada Çanakkale’de bu işleri yapıyoruz. Ama şimdi daha küçük ölçekli operasyonları, muayeneleri bu küçük ölçekli sağlık ocaklarımızda yapalım istiyoruz. En azından sağlıkla ilgili sorunlarımızın bir kısmını burada çözülsün istiyoruz. Eski bir sağlık evimiz vardı yıkılıdı bu güzel bina ortaya çıktı. 2 bin 200 metre kare alan içerisinde 430 metre kapalı alanı olan güzel bir sağlık ocağı oldu. 1 milyon 600 bin TL yatırım bedeli olan bir hastane. 4 hekim 2 polikinlik, bir gebe izleme odası, emzirme odası, laboratuvar gibi bir çok alanda hizmet edecek güzel bir sağlık merkezi oldu. “dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum