Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ASLA VAZGEÇMEDEN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Çan, Bayramiç ve Ayvacık’ta 31 Mart seçim sonuçlarıyla ilgili teşkilatlarla bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulundular.

ASLA VAZGEÇMEDEN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
04 Nisan 2019 - 16:30

Milletin vermiş olduğu her kararın çok kıymetli olduğunu vurgulayan Jülide İskenderoğlu, “Karar da söz de milletindir” diyerek bunu kendine rehber ve ilke edinen bir siyasi gelenekten geldiklerinin altını çizdi.

31 Mart Yerel Seçimleri’ni büyük bir demokrasi şöleni içerisinde tamamladıklarını belirten Jülide İskenderoğlu, “Tüm Türkiye’de, AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak, kimi yerde üzüldük kimi yerde sevindik. Bildiğimiz ve inandığımız demokrasimizin gereği milletimizin takdiri başımızın tacıdır. Milletimiz ne derse doğru der, biz hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmetimizi eksik yaptığımız alanları toparlamak, gönüllere giremediğimiz yerde daha çok çalışıp mütevaziliğimizle gönüllere gireceğiz”

31 Mart Seçimleri’nde Çanakkale özelinde Belediye Başkan adayı olarak gerek AK Parti bünyesinde gerekse Cumhur İttifakı’nı temsil eden istisnasız tüm adayları tebrik eden Jülide İskenderoğlu, belediye başkan adayları ve teşkilatların gece gündüz demeden inanılmaz özverili, çalıştıklarını kaydetti.

Jülide İskenderoğlu değerlendirmelerinde şunlara yer verdi.

“Belediye Başkan Adayları Projelerini paylaştılar, gönüllerde yerlerini aldılar. Seçimden önce olduğu gibi sonuç ne olursa olsun bu ülke bu memleket için birlikte  yol yürüyüşümüzü asla bırakmayacağız.

Birlikte çalıştığımız İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi adayı kardeşlerimiz de sıralaması ne olursa olsun gece gündüz demeden çalıştılar ve hizmet yarışında bir arkadaşımız fazla Meclis’te temsil etsin diye mücadele ettiler. Tüm kardeşlerimizi dava ve yol arkadaşlarımızı kutluyorum.

Cumhur İttifakı olan yerlerde iki partimizde de teşkilatlarımızın her kademesinde çalışan kardeşlerim, kadın, gençlik, ana kademe, mahalle teşkilatı, gönüllü teşkilatlarımız, Ülkücü kardeşlerimiz hep birlikte gece gündüz demeden çalıştık. İnandığımız medeniyetimizin, memleketimizin değerlerine sahip çıkan, bizlere inanan, bu bayrağı başının üstünde dalgalandırmak için çalışan herkese çok teşekkür ederim. Allah sizlerden razı olsun.

Bilin ki hiçbir emek zayi olmaz. Yollarımızı ayırmadan, yorulan arkadaşlarımızı revize ederek daha çok çalışacağız, kendimizi anlatmaya devam edeceğiz. Diri olmaya, iri olmaya devam edeceğiz. 4,5 yıl seçim yok ancak her seçim sonrası biliyoruz ki bir sonraki seçime hazırlanmaya başlama günüdür. Asla vazgeçmeden bir olacağız, kardeş olacağız ve kendimizi, yapacaklarımızı anlatmaya devam diyeceğiz.

Diğer partilerimizin seçilen Belediye Başkanlarını da kutluyorum ve başarılar diliyorum.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum