Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ALİ BABACAN: "BU KÖTÜ YÖNETİMİN SONU YAKLAŞIYOR"

DEVA Partisi Kolin Hotel’de geniş bir katılım ile İl Kongresi’ni gerçekleştirdi. Gerçekleşen kongreye katılan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, gerçekleştirmiş olduğu konuşmasında, “Bu kötü yönetimin artık sonu yaklaşıyor. Ekonomimiz 20 yılın en kötü seviyesinde” açıklamasında bulundu.

26 Kasım 2020 - 10:32
DEVA Partisi Kongresi dün saat 15.00’te Kolin Hotel’de gerçekleşti. Gerçekleşen kongreye DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’da katıldı. Kongreye ayrıca İl Genel Meclisi Başkanı Sadık Göğüsgeren, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Saadet Partisi İl Başkanı Süleyman Saçıkara ve davetliler katıldı.
Gerçekleşen kongrede Kurucu İl Başkanı Berkan Karaca ilk konuşmacı oldu. Sonrasında ise kürsüye Genel Başkan Ali Babacan geldi. Babacan başta ekonomi olmak üzere birçok konuda açıklamalarda bulundu.
DEVA Partisi İl Başkanı Berkan Karaca, “Bizlerin en büyük hayali güçlü Türkiye için durmadan mücadele etmektir. Çanakkale il teşkilatı olarak mücadelemizi korkmadan durmadan sürdüreceğiz. İktidara giden bu yolda, gece gündüz demeden, vatandaşlarımızın hizmetkarı olacağız. Toplumun tüm kesimini, tüm vatandaşlarımızı tek tek dinleyip, sorunların çözümü için adımlar atacağız. Laf değil iş üreteceğiz. Siyaseti rant kapısı olarak değil hizmet kapısı olarak göreceğiz” dedi.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Kadına şiddet sadece fiziksel şiddet değildir. Kadına yönelik şiddetin her türlüsüne amasız, fakatsız karşı çıkacağız, mücadele edeceğiz.
Adına Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi denen bu sistemin ülkemizi nasıl tıkanıklığa götürdüğünü hep baraber yaşıyoruz.
“BUNLAR ÜLKEYİ 1990’LARA DÖNDÜRMEK İSTİYORLAR”
Bunlar ülkeyi 1990’lara döndürmek istiyorlar. Biz bunu reddediyoruz. Bu ülke artık 1990’lara dönmek istemiyor. Buna bu millet razı olmaz.
“2002’DE OLDUĞU GİBİ ÜLKEYİ YENİ BİR KRİZE SOKTUNUZ”
Bu toplum artık bağırış çağırısı istemiyor. Tıpkı 2002’de olduğu gibi ülkeyi yeni bir krize soktunuz. Vatandaşlarımız bunların konuşulup sakin sakin çözülmesini istiyor.
“ORTADA DERİN BİR TOPLUMSAL KRİZ VAR”
Ortada derin bir toplumsal kriz var. Türkiye tek bir kişi tarafından yönetilemez. Bugün Çanakkale sokaklarında dolaşırken, ülkemiz dip yaptı diyen vatandaşlarımız oldu. Böyle bir şekilde devlet yönetilemez.
“EKONOMİMİZ 20 YILIN EN KÖTÜ SEVİYESİNDE”
Ekonomimiz 20 yılın en kötü seviyesinde. Ekonomimiz çok kötü olduğundan esnafımız kepenk kapatmaya başladı. Esnafımız ne kazanıyor da, borcunu nasıl ödeyecek. Gittiğimiz her yerde ortak sorun bizi dinlemiyorlar oluyor. Esnafımızla ilgili sanayicilerimiz ile ilgili öyle yanlışlar yapıyorlar ki bir bakkalın yanında 2 ay eğitim görseler bu hataları yapmazlar. Açlık ne demek bunu unuttular. Gittiğimiz her yerde yanımıza geliyorlar ve eve ekmek götüremiyoruz diyorlar. Birçok iş yeri kapandı pandemi döneminde. Bu insanlar nasıl geçinecekler.
“ESNAFIN BORÇLARINI DERHAL ERTELEYİN”
Yıllarca ekonomiyi yönetmiş bu ülkeyi krizden çıkarmış bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Esnafın borçlarını derhal pandemi bitene kadar erteleyin.
Kredi borçlarını en az 1 yıl ödemesiz olarak yapılandırın. Kapalı kalan işletmelere kira yardımı yapın. Ancak esnaf bu şekilde nefes alabilir.
“BU KÖTÜ YÖNETİMİN ARTIK SONU YAKLAŞIYOR”
Bu kötü yönetimin artık sonu yaklaşıyor. Bugün ki iktidar miladını doldurdu. Artık herkesin içi rahat olsun, Türkiye’nin bir DEVA’sı var.
Biz ülkemizi top yekün zenginleştirmek ve refaha erdirmek için geliyoruz. Bizim hedefimiz bu ülkenin zenginleşmesidir” açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum