Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK PARTİ'Lİ KADINLAR ANKARA'DA

Çanakkale AK Parti Meclis üyesi kadınlar, ‘Yerel Yönetimde Kadın Şurası’ için Ankara’da Ak Parti’nin geleneksel hale getirdiği ‘Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın şurası toplantısına katıldılar.

AK PARTİ'Lİ KADINLAR ANKARA'DA
13 Aralık 2019 - 11:52

Ankara’da düzenlenen  Yerel Yönetimlerde Kadın Şurası için Çanakkale Belediyesi’nin AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, geçtiğimiz günlerde Ankara’daydılar. Yurtdışından gelen Belediye Başkanı kadın konuklar, 81 ilden gelen AK Partili Belediye Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, il genel meclis üyesi kadınlar ve İl Kadın Kolları Başkanı kadınlar ile deneyimlerin paylaşıldığı, bir toplantı gerçekleşti.

Çanakkale Belediye Meclisi, AK Parti Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Esra Yüksel, “Kadın temsiliyetinin, toplumun gelişmesinde pozitif etkisi olduğunu biliyor, savunuyor ve bu temsiliyeti artırmak için mücadele ediyoruz. Genel Merkez Kadın Kolları tarafından hazırlanan bu organizasyonda, büyük katkısı ve emeği olan AK Parti Kadın Kolları MKYK üyesi, Tanıtım ve Medya Başkanı Sn. Jülide İskenderoğlu vekilimizle de gurur duyduğumuzu belirtmek istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum