Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ BÜLENT TURAN'IN 1 MAYIS MESAJI

Ülkemizin üretimde, ihracatta, sanayide ve tarımda geldiği noktada en büyük pay hiç kuşkusuz işçi ve emekçilerimizindir. Çalışanlarımızın alın teriyle birleşen emekleri, ülkemizin yakaladığı istikrarın sürdürülebilir olmasında önemli bir rol üstlenmiştir.

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ BÜLENT TURAN'IN 1 MAYIS MESAJI
30 Nisan 2019 - 15:32

Hükümet olarak, işçi ve emekçilerimizin haklarının gözetilip korunarak çalışma barışının ve adaletinin sağlanmasında, çalışma şartlarının iyileştirilmesinde ve çalışma hayatında uluslararası standartların yakalanmasında sendika ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Alın terini ve emeği kutsal gören bir medeniyetin mensuplarıyız. Üretim, sanayi ve kalkınmada hedeflerimiz ne kadar değerliyse, bu alanlarda çalışan görünmez kahramanlarımızın canları, güvenlikleri, sosyal, ekonomik ve özlük hakları bizler için çok daha değerlidir. Daha güçlü bir ekonomi, daha güçlü bir sosyal güvenlik sistemi ve daha sağlıklı bir çalışma hayatı için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Gecesini gündüzüne katarak, eşsiz fedakarlıkları ve emekleriyle daha müreffeh ve daha güçlü bir Türkiye inşasında önemli rol üstlenen tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor; 1 Mayıs’ın barış, huzur, dayanışma ve kardeşlik içinde, bayram havasında geçmesini diliyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum