Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"AFET AFFETMEZ" KONULU SEMİNER ÇOMÜ'DE YAPILDI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü Genç Kızılay Topluluğu iş birliği ile düzenlenen ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu’nun sunumunu yaptığı “Afet Affetmez” adlı seminer, Güzel Sanatlar Fakültesi Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonunda gerçekleşti.

"AFET AFFETMEZ" KONULU SEMİNER ÇOMÜ'DE YAPILDI
15 Mart 2019 - 11:30

Seminere, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, AFAD İl Müdürü Levent Yılmaz, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hürmüz Koç, ÇOMÜ Genç Kızılay Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Muhammet Erat, ÇOMÜ Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serkan Özden, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Orhun Köksal, Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü’nden  Prof. Dr. Hasan Tatlı, Mimarlık ve Tasarım Şehir ve Planlama Bölümü’nden  Dr. Öğr. Üyesi Emre Özelkan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Adnan Batur ile öğrenciler ve akademisyenler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hürmüz Koç yaptığı açılış konuşmasında, emeği geçenlere ve Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu’na seminere verdiği katkıdan  dolayı teşekkür etti.

ÇOMÜ  Genç Kızılay Topluluğu Akademik Danışmanı Prof. Dr. Muhammet Erat ise, topluluk olarak bu seminere sundukları  katkıdan dolayı mutluluk duyduklarını ve “Doğal Afetler” konusunda alanında uzman olan  Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu’na da verdiği değerli bilgilerden dolayı da teşekkür etti.

Protokol konuşmaların ardından, Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu’nun sunumuyla seminer  sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum