Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ŞEHİTLİK ERDOĞAN'I COŞKUYLA KARŞILADI

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan Seçim Çalışmaları kapsamında Şehitlik Mahallesini ziyaret etti. Erdoğan mahalleliler tarafından coşku ile karşılandı. Burada Konuşan Bülent Erdoğan Şunları söyledi: Sevgili Bigalılar, Değerli Hemşerilerim; Bu akşam bu coşkunuz beni çok mutlu etti. Biz bu akşam buradan bismillah diyoruz ve çalışmalarımıza son hız devam edeceğiz.

ŞEHİTLİK ERDOĞAN'I COŞKUYLA KARŞILADI
15 Mart 2019 - 17:06

Biz göreve geldiğimiz zaman temel ilkemiz sevgi, saygı ve nezaket olacak. Planlı etkin ve verimli çalışacağız. Akıl ve takım ruhuyla hareket edeceğiz. İsrafa geçit vermeyeceğiz. Hizmette ayrımcılık yapmayacağız. Kapıyı Göstermelik açık tutmayacağız. Sözde değil özde birliktelik sağlayacağız. Şeffaf ve hesap verebilir olacağız. İmar uygulamalarında hakkaniyetli olacağız hak yemeyeceğiz. Adil olacağız, kültürel değerlerimize sahip çıkacağız, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini önceliğimiz olacak Herkesin derdi ile dertlenecek halkımızla bütünleşeceğiz. Tevazu samimiyet ile gönüller arası köprüler kuracağız. Eğer biz bunları kazandığımız zaman gerçekleştirmessek gelin bizden hesap sorun sözde değil özde belediyecilik yapacağız kapımız göstermelik değil daim olarak açık olacak. Yaparsa Ak Parti Yapar Yaparsa Cumhur İttifaki yapar Yaparsa Bigalılar yapar bu akşam bu coşkunuz bizi çok mutlu etti sağolun var olun bu coşku bize enerji veriyor” dedi.

Burada Erdoğan’a Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin MHP ilçe Başkanı Saadettin Saat ve Belediye Meclis Üye Adayları eşlik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum