Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"JÜLİDE HANIMA VEKÂLET VERECEĞİM"

Yerel seçimler öncesinde Çanakkaleli iş insanı Halit Kubilay Fırat, gençlere 1200 kişilik iftar verdi. Toplantı Ayhan Gider, Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir de yer alarak, İskenderoğlu’na destek açıklamaları yaptılar. Gider, buradaki konuşmasında İskenderoğlu için oy isteyerek; “Ben Pazar günü vekâletimi Jülide Hanıma vereceğim. Kendisine kefilim” dedi.

 "JÜLİDE HANIMA VEKÂLET VERECEĞİM"
29 Mart 2024 - 12:08
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, beraberinde Cumhur İttifakı’nın Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu’yla birlikte iftara katıldı. 1200 kişinin yer aldığı iftar programında katılan diğer önemli isimler de Çanakkale eski milletvekilleri Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve Mehmet Daniş oldu. Katılımcılar, programda yaptıkları konuşmalarla İskenderoğlu etrafında birleşme çağrısında bulundu.
“BURADA SİZLERİN DE VEKÂLETİ İÇİN JÜLİDE HANIM İÇİN KEFİL OLDUĞUMU ÇOK NET BİR ŞEKİLDE SÖYLÜYORUM”
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider “Bu enerjiyi ve gençleri görmeyi her zaman çok seviyoruz. Çok kıymetli insanlar var burada her birinizi selamlıyorum. Önümüzde, Çanakkale’nin geleceğini etkileyecek ve Çanakkale’nin artık çok daha düzenli genç dostu güzel bir yer haline gelmesini sağlayacak bir seçeneğimiz var. Bu anlamda Pazar günü vereceğim oyla, Çanakkale Merkez ilçede söylenecek tüm sözler, yapılacak tüm icraatlar için Jülide Hanıma vekâlet vereceğim. Burada sizlerin de vekâleti için Jülide Hanım için kefil olduğumu çok net bir şekilde söylüyorum” dedi.
“JÜLİDE HANIM ETRAFINDA KENETLENDİK”
Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, açıklamasında; “Gençler geleceğimiz için her zaman ön planda ve lokomotif görevi görmüşlerdir. Bu beraberlik güzel sonuçlara gebedir. Bu beraberliği koruyacağız. Hep beraber Jülide Hanım etrafında kenetlenerek ona destek olacağız” dedi.
“HERKESİ, JÜLİDE HANIMA DESTEĞE ÇAĞIRIYORUM”
AK Parti eski milletvekili Mehmet Daniş de açıklamasında gençlerin yaptıkları faaliyetlerin, kendileri için her zaman çok kıymetli olduğunu vurgulayarak; “Bu seçimde geleceğinize sahip çıkarak Jülide Hanımı desteklemeye davet ediyorum. İskenderoğlu’nun kazanma şansı çok yüksek ve bu fırsatı Çanakkale değerlendirmelidir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum