Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GİDER, EFSANE KADROYU BİR ARAYA GETİRDİ

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çan’da partisinin geçmiş dönemde görev yapmış yöneticileriyle bir araya geldi. Mehmet Daniş, Müjdat Kuşku ve İsmail Kaşdemir gibi geçmiş dönem milletvekillerinin de katıldığı toplantıda, Çan Belediye Başkan Adayı Ersin Çetin’in seçimi kazanmasının, Çan’ın refahı için büyük önem taşıdığına değinildi.

GİDER, EFSANE KADROYU BİR ARAYA GETİRDİ
26 Mart 2024 - 11:47
Çan’da AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider öncülüğünde önemli bir toplantı gerçekleşti. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana Çan’da görev yapmış ilçe başkanları, gençlik kolları başkanları, yöneticiler ve il genel meclisi üyelerinin yanı sıra eski milletvekilleri Mehmet Daniş, İsmail Kaşdemir, Müjdat Kuşku da toplantıya katılarak seçimin son haftası ve Ersin Çetin’in Çan Belediye Başkanı olmasıyla birlikte Çan’ın yapacağı atılımlar değerlendirildi.

“EN BÜYÜK HAZİNEMİZ, BİRLİKTELİĞİMİZDİR”
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider; “AK Parti’nin kuruluşu, milletimizin bir birliktelik istediğinin dile gelmiş halidir. Recep Tayyip Erdoğan da bu birlikteliğin timsali olarak, milletimizin gönlünde yer aldı. Çan’da partimizin kuruluşundan itibaren burada olan ve şu anda olamayan her bir arkadaşımızın çok büyük emekleri var. İnanıyorum ki; Çan’da belediyenin AK Parti’de olmayışının en büyük üzüntüsünü sizler yaşıyorsunuz. Çünkü; AK Parti’siz bir dönemin Çan’a nasıl zarar verdiğini ve Çan’ın gelişiminin nasıl sekteye uğradığını en iyi sizler biliyorsunuz. Burada aday adayı olmuş birçok arkadaşımızı görmek beni mutlu ediyor. Geçirdiği sağlık sorunlarına rağmen Ömer Şahin, koltuk değneğiyle de olsa yerini aldı. Aynı durumda hanginiz olsanız, sizlerin de bir şekilde burada olmayı tercih edeceğinizi çok iyi biliyorum. Çünkü sizlerin içindeki Çan sevdasının büyüklüğüne şahidim. Geçmiş dönemde Çanakkale’ye ve Çan’a önemli hizmetler getirmiş olan Mehmet Daniş de, İsmail Kaşdemir de, Müjdat Kuşku da burada. Bu birlikteliğimiz, bizim en büyük hazinemizdir. Şimdi, çok iyi bir adayımız var. Ersin Çetin’in projeleriyle vizyonuyla Çan’a büyük katkılar sağlayacağını biliyorum. Her şeyden öte; Ersin Çetin, AK Parti tedrisatından geçti ve kendisini ispatladı. Tıpkı buradaki diğer arkadaşlarımız gibi. 31 Mart akşamı, Menderes Parkı’nda sizlerle tekrar buluşacağız ve Çan’ın yeniden ‘Gönül Belediyeciliği’ni tercih edişini kutlayacağız” ifadelerini kullandı.

“ERSİN ÇETİN’LE YOLA DEVAM”
Çan’ın son 5 yılda bir gerileme yaşadığının altını çizen katılımcılar, Çan Halkı’nın bu durumu hak etmediğini ifade ederek yeniden AK Parti döneminin başlamasının elzem olduğuna değindiler. Ersin Çetin’in açıkladığı projelerin uygulanmasıyla Çan’da özellikle istihdam konusunda ilerleme olacağına inandıklarını ifade edilerek; “Ersin Çetin’le Yola Devam” mesajı verildi. Toplantının katılımcıları arasında; geçmiş dönem milletvekilleri Mehmet Daniş, Müjdat Kuşku, İsmail Kaşdemir, Çan Belediye Başkan Adayı Ersin Çetin, Çan İlçe Başkanı Sadi Yağlı, eski ilçe başkanları Mustafa Dönmez, Sebahattin Güner, Murat Okan, Ramazan Terzi, Orhan Arslan, Ömer Şahin ve birçok isim yer aldı.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum