Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GÖKHAN BAYRAM'IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

GAZETECİLİK YAPMIŞ BİR ADAY OLARAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

GÖKHAN BAYRAM'IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
09 Ocak 2019 - 14:29

Merhum gazeteci büyüklerimiz Turhan Narler ve Yaşar Türe’nin yanlarında bulunmuş, çınarımız gazeteci Nejat Tabak’ın beraberinde gazetecilik yapmış, uzun bir dönem ÇOMÜ Basın görevlisi olarak çalışmış, şehrin sokaklarında haber ve reklam koşturmuş bir dönem muhabiri, gazete yazarı ve İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.

Çalışan Gazetecilerin haklarının korunması, durumlarının iyileştirilmesi, basınımızın ayakta kalması Yerel Yönetimin de sorumluluğundadır. Bu anlamda yerel demokrasinin kalesi olan Belediyeler, demokrasinin en önemli enstürmanı olan yerel medyayı desteklemek gibi görevi vardır. Bir milleti aydınlatma ve uyarmada, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir.

Bu basit düzeyde; haber akışının sağlanması, basına layık olduğu özenin verilmesi, reklam ve abonelikle güç verilmesi gibi yöntemlerin yanısıra gerekli tedbirlerin hassasiyetle yapılmasının ötesinde basınımızın daha ileri seviyelere erişmesi için yapılacakları da kapsamalıdır. Kepez Belediye Başkanı olduğum gün, Çanakkale Medyası, kendi bağrından yetişmiş, sorunlarına duyarlı, kendini önemseyen, nezaketle ve ihtimamla yerel yönetim-medya ilişkisini yöneten bir çalışma arkadaşına sahip olacaktır. Merhum gazeteci büyüklerimi saygıyla anıyor, çalışan gazeteciler gününü kutluyorum.

GÖKHAN BAYRAM

İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum