Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAYRAM, ÇASİAD'I ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram ÇASİAD Yönetim Kurulu toplantısına katılarak iş adamlarıyla buluştu.

BAYRAM, ÇASİAD'I ZİYARET ETTİ
09 Ocak 2019 - 14:32

Ziyarete İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İlçe Başkanı Mustafa Kemal Karaduman ve İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram ile kalabalık bir heyet katıldı. ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan İYİ Parti Heyeti, yapmayı istedikleri projeler hakkında bilgiler sundu. İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ise ÇASİAD’ın etkin çalışmalar yapan bir STK olduğuna dikkat çekerek, çalışmaları aktardı.

 

ÇASİAD İLE ETKİN BİR İLETİŞİMİM VAR

İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram, yaptığı konuşmada “Ben merhum Tuğrul Aksoy’dan beri ÇASİAD’a katkı sunuyorum. Hemen hemen tüm başkanların çalışmalarında destek verdim. TÜSİAD ve GÜNMARSİFED ile etkileşimlerinizde işin bir ucundan tuttum. Belediye Başkanı olursam bundan sonra da katkılarım  artarak devam edecektir. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Adaylar içinde sizinle en iyi etkileşimi olan benim.”

 

YEREL YÖNETİM VE İŞ ALEMİ İLİŞKİSİNİ GELİŞTİRECEĞİZ

ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, çalışmaları hakkında bilgiler sundu. Belediye başkanlığının kazanılması durumunda talep ve beklentiler İYİ Parti heyetine sunuldu. Başkan Adayı Gökhan Bayram, “Ben Gaziantep Modelinin peşindeyim. Bu model yerel yönetim-işadamı ilişkisinin örneğidir. İş dünyasının geldiği seviye kendi marifetiyledir. Buna belediye omuz vermelidir. Burada şehir kazanmalıdır. Ekonominin durumu ortada. Ben Kepezimde istihdamın peşindeyim. Yatırım istiyorum. Biz size destek sunacağız. Sizde şehrin modernleşmesine ve istihdamına destek veriniz.” dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum