Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ZAM ÜSTÜNE ZAM!

Dolar kurundaki artışın ardından birçok ürüne zam gelmeye devam ediyor. Çanakkale’de sadece Kasım ayında, birçok aile evinde hala daha kullanılan tüpe gelen zamlar dudak uçuklattı. Tüp sağlayıcı bayiler, Temmuz ayından bu yana ardı kesilmeyen zamların özellikle Kasım ayında çok fazla olduğunu, kendilerinin bile takip edemediklerini söyledi.

ZAM ÜSTÜNE ZAM!
27 Kasım 2021 - 13:58
Kur seviyelerindeki artış, hızlı bir şekilde tüketim ürünlerinde kendini belli ediyor. Özellikle geçtiğimiz hafta akaryakıta yüksek oranlarda gelen zamlar, uzun kuyruklara neden olmuştu. Kasım ayı boyunca yükselen kurdan ciddi oranda etkilenen bir diğer ev ürünü ise tüp oldu. Çanakkale’de birçok evde kullanılan tüp fiyatları bir ay içerisinde en az 4 kere zamlandı.
Temmuz başında 130 liran olan ev tipi 12 kilogramlık tüp şu anda 220 liradan satılıyor. Tüp satışı yapan bayiler, zamların çok sık yaşandığını 190, 195 liralara çıkmasının ardından 200 lirayı geçerek, 220 liraya dayandığını açıkladılar. Bayiler, sadece Kasım ayı içerisinde bile gelen zamları sayamadıklarını söylediler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum