Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YİNE AYAĞA KALKIP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Geçtiğimiz hafta aday adaylığını açıklayarak dikkatleri üzerine çeken Biga Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı İsmail Işık; yayınladığı Kurban Bayramı mesajıyla Bigalıların bayramını kutladı. Biga’nın olması gereken yerde olmadığını, tüm Bigalıların ayrışmadan kazanacakları yeni bir dönemin zamanının geldiğini ifade eden Işık, o güzel günlerin geleceğini söyledi.

YİNE AYAĞA KALKIP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
26 Haziran 2023 - 15:00

Son yıllarda yaşanan felaketlere rağmen Biga’nın daha ileriye götürülebileceğini ancak bunun başarılamadığını ifade eden Işık; “Son yıllarda çok fazla felaket yaşadık. Çocuklarımız okullarında okuyamadılar. Evlerimize kapanıp maskelerle sokağa çıkmak zorunda kaldık. Ancak tüm bunlara rağmen Bigamız hak ettiği çalışmaları görebilecekken bile siyaseten öngörü ortaya koyulamamasından dolayı bugün çok vasat bir konuma doğru gidiyor. Bigamız maalesef olması gereken yerde değil. Hiçbir Bigalı vatandaşımız merak etmesinler. Bigamızda yaşadığımız bu fetret devrini hep birlikte sona erdirecek, herkesin mutlu olduğu, kimsenin kaybetmediği bir sürece hep birlikte yelken açacağız. Bigalı hemşehrilerimde Bigamızı geleceğe taşıyacak vizyon ve çalışma ruhu her zaman vardır. Biga’da yönetimde olduğumuz 5 yıllık sürede Bigalı hemşehrilerimin destekleriyle hep birlikte mutlu bir şehir hayali kurmuş ve büyük bir özveriyle bu hayali hedefe dönüştürmüştük. Yine ayağa kalkıp hep birlikte başaracağız” dedi.

“AYRIŞTIRMADAN…”

Hiç bir Bigalı’yı ayrıştırmamak gerektiğini ifade eden Işık, Biga’da yaşayan herkesin bayramını kutladı. Işık açıklamasında; “Eğitim, ekonomi, spor, kültür ve sanat, temizlik, kent yaşam kültürü gibi birçok alanda ortaya koyacağımız vizyoner çalışmalarla Bigalıları yeniden mutlu insanlar haline getireceğiz. Çocuklarımız ve kadınlarımız yeniden daha mutlu olacaklar. Bigamız yaşanacak bir şehir olacak. Biga’da yaşayan her vatandaşımızı Bigalı olarak görüyor, Biga’ya değer katan, Biga’da kazanıp, Biga’da harcayan her vatandaşımızı da Biga’nın geleceğinin oluşturulmasına katkıda bulunmaya davet ediyorum. Kimseyi ayrıştıracak zamanımız yok. Hiç kimse merak etmesin. O güzel günler gelecek. Bu vesileyle tüm Bigalı hemşehrilerim başta olmak üzere Kurban Bayramı’nızı tüm samimiyetimle kutluyorum. Sağlıklı, huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Bayramda görev yapacak tüm güvenlik güçlerimize, tüm kamu görevlilerimize de işlerinde kolaylıklar diliyorum. Mutlu bayramlar Biga’m” ifadelerini kullandı.

KAYNAK:ÇANAKKALE GÜNDEM 


YORUMLAR

  • 0 Yorum