Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YENİLENEBİLİR ENERJİ KOOPERATİFLERİ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Troya Çevre Derneği tarafından Kepez Belediyesi ev sahipliğinde 27 Nisan 2022 Çarşamba günü Kepez Belediyesi Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen 6. Uluslararası Yenilenebilir Enerji Kooperatifleri Konferansına, Belediye Meclis Üyesi M. İrfan Mutluay, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural ile yerli ve yabancı davetliler katıldı.

YENİLENEBİLİR ENERJİ KOOPERATİFLERİ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
28 Nisan 2022 - 11:58
5 ülkeden 15 konuşmacı ve kooperatif temsilcilerinin katıldığı konferansta açılış konuşmalarının ardından söz alan Belediye Meclis Üyesi Mutluay, kooperatifçilik, tohum sandığı ve Atıksu Arıtma Tesisi yanında yer alan Güneş Enerjisi Santrali başta olmak üzere Çanakkale Belediyesi'nin hayata geçirdiği projelerin yanı sıra proje süreçlerindeki deneyimleri konferans katılımcıları ile paylaştı.

Uluslararası deneyimler ile yenilenebilir enerjiye geçişte yerel ve ulusal politikaların ele alındığı konferansın ardından katılımcılar, Çanakkale Belediyesi Aromatik ve Tıbbi Bitkiler Parkı, Tohum Sandığı ve Güneş Enerjisi Santralini gezdi. Belediye Meclis Üyesi Mutluay'ın eşlik ettiği ziyaretlerde konferans katılımcıları, Çanakkale Belediyesi'nin çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı bulunurken, buradaki faaliyetler hakkında da bilgi aldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum