Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YAYA GÜVENLİĞİNİN NÖBETÇİSİYİZ!

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, ‘Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz’ sloganıyla gerçekleşen farkındalık etkinliğine katıldı.

03 Ekim 2019 - 11:25

2019 yılının ‘Yaya öncelikli Trafik Yılı’ ilan edilmesiyle birlikte tüm yurtta olduğu gibi Biga’da da yaya güvenliği farkındalık etkinliği gerçekleştirildi. Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulu önündeki yaya geçidi üzerinde yapılan ‘Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz’ etkinliğine Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Aladdin Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, okul yöneticileri ve öğretmen ile birlikte öğrenciler katıldı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan öğrenciler ile birlikte yoldan geçen araç sürücülerine broşür dağıtarak bilgilendirmede bulundu. Farkındalık oluşturmak isteyen öğrenciler ‘Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz’ etkinliği kapsamında hazırladıkları ve üzerinde “Acele giden, ecele gider”, “Geçiş Hakkı Yayanındır” ve “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” gibi yazıların yer aldığı dövizler ile etkinliğe renk kattı.

Etkinlik içerisinde aynı zamanda yaya geçitlerinde trafik güvenliğiyle ilgili uygulamalı trafik eğitimi verildi. Etkinlikte yaya ve okul geçitlerinden geçmeye çalışan yayalara öncelik verilmesi gerektiğinin altı çizildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum