Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YAS ÜSTÜNE YAS!

Çanakkale Belediyesi 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği ve Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirileceği programı Hakkari’de yaşanan patlamada dolayısıyla iptal etti.

10 Kasım 2018 - 13:37

10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Çanakkale Belediyesi de bir program hazırlamıştı. Programda Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirilecekti. Ancak Hakkari’de üs bölgesinde mühimmat deposunda yaşanan patlama dolayısıyla Çanakkale Belediyesi düzenlediği bu programı iptal etme kararı aldı.

Düzenlenecek konseri dinlemeye gelen kalabalığa açıklamada bulunan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; "Çok üzücü bir haberle Türkiye yine sarsıldı.Bir mühimmat deposunda patlama sonucunda malesef 18 tane askerimiz hakkın rahmetine kavuşmuş durumda.Onun için bu konseri yapmayacağız tabiatıyla.Bu nedendir, neden olur bilmiyoruz ama bu kadar askerimizin şehit olması çok can yakıcı bir şey. bunu anlayışla karşılayacağınızı biliyorum sizler de böyle olmasını isterdiniz. onun için bu konseri iptal etmiş oluyoruz.ben arkadaşlarımıza hocamıza herkese teşekkür ediyorum ayrı ayrı  şimdi hep beraber şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunalım "dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum