Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

YARIŞMANIN SONUCU BELLİ OLDU

Arapça Metin Canlandırma, Şiir Okuma ve Çocuk Şarkıları Yarışması Çanakkale İl Finali yapıldı

YARIŞMANIN SONUCU BELLİ OLDU
07 Mart 2019 - 15:32

İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları öğrencilerinin ilgi, istidat ve kabiliyetleri doğrultusunda yetiştirilmeleri, mesleki yeterliliklerinin ve özgüvenlerinin geliştirilmesi amacıyla Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce geleneksel olarak düzenlenen Arapça Metin Canlandırma, Şiir Okuma ve Çocuk Şarkıları Yarışması Çanakkale İl Finali Salı günü Cemal Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Dr. Mehmet Yılmaz, Dr. Hüsamettin Kayar, Dr. Ali Abdülkadiroğlu, Vaiz Aydın Doğruay ve Vaiz Hüseyin Şahin’den oluşan jüri üyelerinin yaptığı değerlendirmeler sonunda; “Arapça Şiir Okuma” yarışmasında liseler ve ortaokullar arasında Çanakkale Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu. “Arapça Metin Canlandırma” yarışmasında liseler arasında Yenice Mehmet Bodur Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, ortaokullar arasında Biga İmam Hatip Ortaokulu birinci oldu. Ortaokullar arasında yapılan “Arapça Çocuk Şarkıları” yarışmasında ise Lapseki Şehit Hüseyin Çetin İmam Hatip Ortaokulu birinci oldu.

Çanakkale Arapça İl Finaline, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür YardımcısıMurat Büyük, idareci, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum