Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ ORHAN TAVLI, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Çanakkale merkeze bağlı mahalle ve köy muhtarları toplantısı Vali Orhan TAVLI başkanlığında İl Özel İdare Toplantı Salonunda yapıldı.

VALİ ORHAN TAVLI, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
28 Mart 2019 - 15:31

İlgili kurum temsilcilerinin katıldığı toplantıda 21-25 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası kapsamında yapılan çalışmalar ve fidan dikimi etkinlikleriyle ilgili Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy tarafından bilgi verildi. Toplantıda Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, ormanların korunması ve geliştirilmesi yönünde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

İçişleri Bakanlığı’nın trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması ve yaya geçitlerinin kullanımının yaygınlaştırılması amacı ile “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla başlattığı etkinlikle ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Müdürü Erdal Musaoğlu tarafından muhtarlara bilgilendirmede bulunuldu.        

Toplantıda bir değerlendirmede bulunan Vali Orhan TAVLI, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’nun öncülüğünde “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla trafik konusunda farkındalık oluşturmaya çalışıldığını kaydederek yaya lehine yapılan düzenlemelerin önemine dikkat çekti. 

 21-25 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftasında yapılan çalışmalara da değinen Vali Orhan TAVLI,  doğa ve çevre konusunda farkındalık oluşturulmasının önemini belirterek  köy ve mahalle muhtarlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum