Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ ORHAN TAVLI, ÇEVRE DERNEKLERİ BAŞKANLARINI KABUL ETTİ

Vali Orhan TAVLI, Çanakkale Çevre ve Doğa Derneği Başkanı Nermin Tekindağ, Çanakkale Çevre ve Sit Alanları Derneği Başkanı Kadir Yavaş, Çanakkale Kültür, Tarih, Çevre ve Doğa Derneği Başkanı Yıldırım Gençcan ve Çanakkale Çevre Dernekleri Federasyon Başkanı Bünyamin Nami Tonka’yı kabul etti.

VALİ ORHAN TAVLI, ÇEVRE DERNEKLERİ BAŞKANLARINI KABUL ETTİ
12 Temmuz 2019 - 11:29 - Güncelleme: 12 Temmuz 2019 - 11:34

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat ve Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya’nın da bulunduğu ziyarette Vali Orhan Tavlı Çevre dernekleri başkanlarıyla bir süre görüşerek sohbet etti.

Çanakkale’de Çevre dernekleri tarafından yürütülen çalışmalar ve faaliyetler hakkında Vali Orhan TAVLI’ya bilgi veren Çevre dernekleri başkanları, Kent yaşamı ve Çevre ile ilgili sorunların çözümünde her türlü katkı ve öneriyi verebileceklerini ifade ederek Vali Orhan TAVLI’ya çevre konularındaki hassasiyeti ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir Türkiye ile yaşanabilir bir dünya bırakılması için çalıştıklarını ifade eden Vali Orhan TAVLI, Çevre derneklerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum