Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ VE EŞİ ŞEHİT ANNELERİNİ ZİYARET ETTİ..!

Vali İlhami AKTAŞ ve Eşi Songül AKTAŞ, Anneler Günü münasebetiyle aziz şehitlerimizin annelerini ziyaret ettiler.

VALİ AKTAŞ VE EŞİ ŞEHİT ANNELERİNİ ZİYARET ETTİ..!
09 Mayıs 2021 - 19:30
30.05.1989 tarihinde Diyarbakır’da uçağın düşmesi sonucu şehit olan Üsteğmen Oktay Tuna’nın annesi Hacer Tuna, 07.07.1994 tarihinde Diyarbakır ili Şeyh Çoban Köyü mevkiinde teröristlerle girilen çatışma sonucunda şehit olan Astsubay Çvş. Hüseyin Sertçelik’in annesi Sabiha Sertçelik ve 09.09.2020 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’de yürütülen İdlib harekât bölgesinde görevi esnasında rahatsızlanarak şehit düşen Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’ın annesi Esma Erdoğan’ı ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ ve Eşi Songül AKTAŞ, aziz şehitlerimizin anneleri ile bir süre sohbet ederek Anneler Günü’nü kutladılar.
Şehit annelerinin sadece şehidimizin annesi değil, Türk milletinin annesi olduğunu ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, “''Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetlerine sahip çıkmak bizim görevimizdir. Devlet olarak her zaman şehit ailelerimizin yanında olamaya devam edeceğiz” dedi.
Şehit Üsteğmen Oktay Tuna’nın annesi Hacer Tuna, Şehit Astsubay Çvş. Hüseyin Sertçelik’in annesi Sabiha Sertçelik ve Şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’ın annesi Esma Erdoğan, Vali İlhami AKTAŞ ve Eşi Songül AKTAŞ’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum