Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ, PAZAR YERLERİNDE DENETİMLERDE BULUNDU

Vali İlhami AKTAŞ, Tam kapanma dönemi içerisinde İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği "Pazar Yerleri " genelgesi kapsamında Çanakkale Merkez ve Kepez Beldesinde açılan pazar yerlerinde temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarının yanı sıra ortak kullanım alanlarından olan pazar yerinde alınması gereken Koronavirüs tedbirlerini yerinde denetledi.

VALİ AKTAŞ, PAZAR YERLERİNDE DENETİMLERDE BULUNDU
10 Mayıs 2021 - 11:01
Vali İlhami AKTAŞ, ilk Olarak Çanakkale Merkezde kurulan Cuma Pazarı ve Esenler Pazar yerinde denetlemelerde bulundu.
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın da bulunduğu denetlemelerde Vali İlhami AKTAŞ, pazar yerlerinde Koronavirüs ile mücadele kapsamında belirlenen kurallara uyulup uyulmadığı ve uygulanan Koronavirüs tedbirleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Ardından Vali İlhami AKTAŞ, Kepez Beldesinde kurulan Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Kıvanç Kaşıkçı Kapalı Pazar Yeri, Boğazkent mahallesi pazaryeri ve 960 TOKİ Pazar yerinde  denetlemelerde bulundu.
Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’ın da bulunduğu Kepez Beldesinde kurulan Pazar yeri denetlemelerinde Vali İlhami AKTAŞ, kapalı pazar yerinin giriş - çıkış noktalarında Koronavirüs ile mücadele kapsamında belirlenen kurallara uyulup uyulmadığı ve uygulanan Koronavirüs tedbirleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Pazar yerlerinde vatandaşlar ve pazar esnafıyla da bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, maske, mesafe ve temizlik konularında hatırlatmada bulunarak pazar esnafına bereketli ve bol kazançlar temennisinde bulundu.
Alınan bütün tedbir ve önlemlerin vatandaşımızın sağlığı için olduğunu ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, toplu ve kalabalık ortamlarda virüsün bulaş hızının daha yüksek olduğu için vatandaşlarımızın pazar yerlerinde, temizlik, maske ve mesafe kuralı başta olmak üzere alınan tüm tedbirlere hassasiyetle uymalarını önemle rica etti.
Vali İlhami AKTAŞ, “Alınan tedbirlere uyarak evlerinde kalan ve bu çalışmalarda bizlere destek veren bütün Çanakkaleli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum