Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ' TAN, SAHİL GÜVENLİK ÇANAKKALE GRUP KOMUTANLIĞINA 39.YIL ZİYARETİ

Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik Komutanlığının kuruluşunun 39. yıl dönümü nedeniyle Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığını ziyaret etti.

VALİ AKTAŞ' TAN, SAHİL GÜVENLİK ÇANAKKALE GRUP KOMUTANLIĞINA 39.YIL ZİYARETİ
22 Haziran 2021 - 10:50
Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG.Kd.Bn. Ercan Oran tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı ziyaretçi şeref defterini imzaladı.
Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG.Kd.Bn. Ercan Oran ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığının yasa dışı göç ve kaçakçılıkla mücadele, doğal afetlerde yardım, yasa dışı su ürünleri avcılığı ve deniz kirliliği ile mücadele, stratejik öneme haiz tesislerin korunması, arama kurtarma görevleri hakkında Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG.Kd.Bn. Ercan Oran’dan bilgi aldı.
Sahil Güvenlik Teşkilatının, denizlerin güvenliği ve emniyetinin sağlanması, milletin huzuru ve devletin güvenliği için hiç bir fedakârlıktan kaçınmayarak büyük bir özveri ile çalıştığını ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik Komutanlığının 39. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Kd. Bn. Ercan Oran ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personeline görevlerinde başarılar diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum