Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ'TAN BASIN CEMİYET VE DERNEKLERİNE ZİYARET

Vali İlhami AKTAŞ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle ilimizde faaliyet gösteren basın cemiyet ve derneklerini ziyaret etti.

VALİ AKTAŞ'TAN BASIN CEMİYET VE DERNEKLERİNE ZİYARET
11 Ocak 2021 - 16:38
Çanakkale Gazeteciler ve Medya Mensupları Derneği ile Çanakkale Aktif Gazeteciler Dernek üyeleri, Çanakkale Gazeteciler ve Yayıncılar Dernek üyeleri, Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, basın mensupları ile bir süre görüşüp sohbet ederek talep ve sorunlarını dinledi.
İletişim Başkanlığı Çanakkale Bölge Müdürü Ali Güzel’in de bulunduğu ziyaretlerde; demokrasinin vazgeçilmez yapı taşlarından biri olan özgür basının, halkın bilgilenme ve haber alma hakkının en etkili aracı olduğunu ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, "Toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktarmak adına önemli bir görevi üstlenen tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.
Vali İlhami AKTAŞ’ın gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren ilimizde faaliyet gösteren basın mensupları nazik ziyaretlerinden dolayı Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür ettiler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum