Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ'IN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

VALİ AKTAŞ'IN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
08 Mart 2024 - 12:07
Birleşmiş Milletler tarafından 16 Aralık 1977 tarihinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olarak ilan edilmiştir. Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel bir önem arz etmekte ve kutlanmaktadır.
Toplumumuzun temel yapı taşını oluşturan, şekillendiren, aile birliğimizin en önemli unsuru olan değerli kadınlarımız, daima sevginin özverinin ve huzurun kaynağı olmuştur.   
   Milli mücadelemizde sergilenen kahramanlıklar içinde en önde yer alan, istikbalimiz ve istiklalimiz uğruna canlarını düşünmeden ortaya koyan kadınlarımız, ülkemizin gelişmesi ve ilerlemesinde de çok   önemli vazifeler üstlenmişlerdir.  Ekonomik ve sosyal alanlarda olduğu kadar bilimden sanata, eğitimden spora ve siyasetten her alana kadar başarısını kanıtlamış olan kadınlarımız  ülkemizi uluslararası alanda gururla temsil etmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizin istikbali ve istiklali için şehit olan tüm kadınları rahmet ve minnetle anıyor, bizleri varlıklarıyla onurlandıran, nesillerin yetiştirilmesinde ve eğitiminde büyük özveride bulunan, cennetin ayakları altına serildiği tüm annelerin ve kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç