Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ, GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

Vali İlhami AKTAŞ, kamu kurum ziyaretleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

VALİ AKTAŞ, GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ
28 Ekim 2020 - 13:14
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ve şube müdürleri tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, düzenlenen çalışma toplantısında kurumun faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan‘dan brifing aldı.
Yapılan bilgilendirmenin ardından kurum hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, hizmet birimlerini gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi.
Ardından Vali İlhami AKTAŞ,  18 Mart Stadyumunda incelemelerde bulunarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ‘dan stad hakkında bilgi aldı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından Vali İlhami AKTAŞ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden ayrılarak Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Çanakkale’ye yaptığı yatırımları yerinde inceledi.
İlk olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Çanakkale’de yaptırılan Gençlik ve Sporcu Kamp Eğitim Merkezi inşaatına geçerek burada incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan tarafından bilgi verildi.
Vali İlhami AKTAŞ’a verilen bilgiye göre; tamamlandığında Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor kamp merkezi olacak olan Çanakkale Gençlik ve Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde, biri 200 diğeri 300 yatak kapasiteli olmak üzere toplam 500 yatak kapasiteli iki adet konaklama yeri ve açık spor alanları olacağı, yüzme havuzu, su sporları merkezi, sentetik futbol sahası, spor salonu ve birçok antrenman sahalarıyla tüm sporculara, gençlere ve Çanakkale halkına hizmet vereceği, yurt içinde ve yurt dışında yaşayan her gence hizmet vereceği ve tamamlandığında Türkiye'nin en büyük sporcu ve kamp eğitim merkezi olacağı belirtildi.
Ardından Anafartalar Kapalı Yüzme Havuzu ve Anafartalar Spor Salonunu inceleyen Vali İlhami AKTAŞ’a Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan tarafından bilgi verildi.
Yapılan incelemelerin ardından yapımı devam eden 1002 yatak kapasiteli Onsekiz Mart Öğrenci Yurdu’nda incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan’dan Onsekiz Mart Öğrenci Yurdu ile ilgili bilgi aldı.
Gençlik ve spor alanındaki ihtiyaçların tamamlanması ile turizmde ve ekonomide öncü olan Çanakkale’nin sporun da merkezlerinden biri olacağını ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, “Çanakkale'de hayata geçecek spor kompleksleri ile herkesi sporla buluşturup tüm ilçeleriyle birlikte Çanakkale'yi sporda çok daha ileriye taşıyacağız” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum