Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Çanakkale'de uyuşturucu satıcı ve kullanıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 17 kişi gözaltına alınırken, 1 kişi de çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI
31 Mayıs 2019 - 16:29

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezi ve ilçelerde uyuşturucu satıcı ve kullanıcılarına karşı operasyon gerçekleştirmeye devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, 24- 30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda; ‘Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak' suçundan 13 şüpheli, ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanılmasını Kolaylaştırmak' suçundan 1 şüpheli, ‘2313 Sayılı Uyuşturucu Maddelerin Murakabesi Hakkında Kanuna Muhalefet' suçundan 2 şüpheli ve ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' suçundan da 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' suçundan 1 şüpheli çıkarıldığı Adli Mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, yapılan operasyonlar neticesinde şüphelilerden 12,48 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi, 4 gram Skunk maddesi ve 43 kök Hint Keneviri ele geçirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum