Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

UNİVERSİTY COLLEGE PAVARËSİA VLORË İLE İŞBİRLİĞİ

ÇOMÜ ile Arnavutluk arasında işbirliği çalışmaları devam ediyor. Bu bağlamda ÇOMÜ’de bir toplantı gerçekleşti.

UNİVERSİTY COLLEGE PAVARËSİA VLORË İLE İŞBİRLİĞİ
03 Mart 2020 - 12:13

Arnavutluk’ta bulunan University College Pavarësia Vlorë’den Rektör Yardımcıları Doç. Dr. Siri Hoxha, Doç. Dr. Ervin Muco ile Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nde gerçekleşen  toplantıya  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Balkan ve Ege Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü ve Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Aşkın Koyuncu, Erasmus & Mevlana Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Ali Emrah Tokatlıoğlu katıldı.

University College Pavarësia Vlorë ile Ocak ayında imzalanan anlaşmanın ardından gerçekleşen toplantıda; Mevlana Programı kapsamında öğrenci değişimi yapılması, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin üniversitemize gelerek öğrenim almaları,  ortak bir konferans düzenlenmesi ve  araştırmalar yapılması  konusunda fikir birliğine varıldı.

Üniversitemizin uluslararası bir araştırma üniversite olma yolundaki  hedefinden bahseden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, bu  hedefe yönelik etkinliklere her zaman destek verdiklerini belirtti.  Özellikle, Balkan ülkeleriyle olan işbirliğinin güçlenmesi için çalıştıklarını  ve  Arnavutluk’ta  bulunan University College Pavarësia Vlorë ile işbirliği yapmaktan çok memnun kaldıklarını belirtti. Karşılıklı ziyaretler ile bu işbirliğinin geliştirilmesi konusunda da anlaşma sağlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum