Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TÜRK POLİS TEŞKİLARININ 176. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

TÜRK POLİS TEŞKİLARININ 176. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
10 Nisan 2021 - 12:22
Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu 1845’ten bugüne kadar 176 yıllık bilgi ve tecrübesiyle, üstün bir vazife anlayışıyla görevini sürdürmektedir. İki asra yaklaşan şanlı ve köklü geçmişiyle milletimizin huzur ve emniyetinin sağlanması için canla başla hizmet veren Türk Polisini tebrik ediyorum.
 Emniyet teşkilatımızın kahraman mensupları, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur içerisinde yaşaması, can ve mal güvenliğinin temini için gece gündüz demeden, her türlü şartta büyük bir özveriyle görevini yerine getirmektedir.
 Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm emniyet mensuplarımızın üstlendikleri bu kutsal vazifeyi, en başarılı şekilde yerine getirmeye devam edeceklerine olan inancımı ifade etmek istiyorum.  
 Bu vesileyle; Aziz Vatanımızın bütünlüğünü ve huzurunu, milletimizin bağımsızlığını temin yolunda görev ifa ederken şehit olan polislerimize rahmet, kahraman gazilerimize sağlık ve afiyet temenni ediyorum. Çan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve yakın zamanda yitirdiğimiz polis memuru Ahmet Doğan’ı bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum.
 Çan halkına birlikte hizmet sunduğumuz emniyet mensubu arkadaşlarımız başta olmak üzere Türk Polis Teşkilatımızın her bir mensubuna üstün başarılar diliyor, Polis Haftalarını gönülden tebrik ediyorum.
 
Bülent ÖZ
Çan Belediye Başkanı
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum