Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TURAN: EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ

Ak Parti Grup Başkan Vekili Ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Kalabaklı Köyünde Hizmet Vermeye Başlayan Özel Bir Okulun Açılışına Katıldı.

09 Eylül 2019 - 13:42

Turan Burada Yaptığı Konuşmada, Hükümet Olarak Eğitim Öğretime Çok Önem Verdiklerini Ve Bütçeden Eğitime Ayrılan Payın Her Geçen Gün Arttığını Söyledi.

Çanakkale Merkeze Bağlı Kalabaklı Köyünde, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında,  Anadolu Lisesi Ve Fen Lisesi Olarak Hizmet Verecek Olan Özel Bir Okulun Açılışı İçin Tören Düzenlendi. Okul Bahçesinde Düzenlenen Törene, Ak Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız, İyi Parti Kurucularından Ve Genel İdare Kurulu Üyesi Rıdvan Uz, Okul Kurucuları Veliler Ve Öğrenciler Katıldı.

Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşının Okunmasının Ardından, Özel Okulun Kurucusu Mehmet Burak Şahbaz, Sorumlu Müdür Necdet Çetin, İyi Parti Gik Üyesi Rıdvan Uz Ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan Birer Konuşma Yaptılar.

Bülent Turan Konuşmasında, Hükümet Olarak Eğitim Öğretime Çok Önem Verdiklerini, Bütçeden Eğitime Ayrılan Payın Yüzde 17'lere Geldiğini Belirterek, Eğitime Yatırım Yapmak İsteyenleri Çanakkale'ye Davet Etti.

Konuşmaların Ardından Halk Oyunları Gösteri Sunuldu Ardından Açılış Kurdelesi Kesildi Ve Konuklar Okulu Gezdiler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum