Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TROİA'DAN SURİYE'YE SELAM OLSUN

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve yönetim kurulu üyeleri Troia’dan Suriye’ye asker selamı yolladı.

TROİA'DAN SURİYE'YE SELAM OLSUN
18 Ekim 2019 - 15:23

9 gün önce başlayan Barış Pınarı Harekatı kapsamında devam eden operasyona dün itibariyle 5 günlük ara verilmesinin ardından AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve yönetim kurulu üyeleri Troia Savaşının cereyan ettiği topraklardan asker selamı ile destek yolladı. İlk olarak yeni göreve başlayan Müze Müdürü Rıdvan Gölcük’ü Troia Müzesinde ziyaret eden Ölçek ve yönetim kurulu üyeleri kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin ardından Troia Ören Yerine geçen Ölçek ve beraberindekiler burada Barış Pınarı Harekatına destek olmak amacıyla Troia’dan Mehmetçiğimize destek olmak adına asker selamı yolladı.

Burada bir açıklama yapan Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek; “ 9 önce başlayan Barış Pınarı Harekatında Mehmetçiğimiz kısa sürede hızlı bir yol kat etti ve teröristlere göz açtırmadı. Dünde yapılan görüşmeler neticesinde operasyona 5 günlük bir ara verildi. Buradan şu bilinmelidir ki bu operasyonun bittiği anlamını taşımıyor sadece YPG’lilerin aladan çıkması için ABD’nin bizlerden istediği kısa bir süredir. Bizde tarihi savaşın yaşandığı Troia’dan operasyonda bulunan askerlerimizin yanlarında olduğumuzu göstermek adına kendilerine buradan asker selamı yolluyoruz” dedi.                

YORUMLAR

  • 0 Yorum