Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TOPLUMA DESTEK DERNEĞİ'NDEN DEPREM SÖYLEŞİSİ

Elazığ’da 43 vatandaşın hayatını kaybetmesine yol açan 6.8 şiddetindeki deprem ve Manisa’da art arda yaşanan depremlerin ardından, Topluma Destek Derneği ‘’Deprem ve Çanakkale’’ konulu bilgilendirme söyleşisi düzenliyor.

TOPLUMA DESTEK DERNEĞİ'NDEN DEPREM SÖYLEŞİSİ
17 Şubat 2020 - 11:17

Emekli Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Doğan Perinçek’in konuşmacı olarak katılacağı söyleşi 20 Şubat 2020 Perşembe günü gerçekleşecek. Belediye Çalışanları Sosyal Tesisleri Ercan Atsız Salonu’nda saat 18:00’de gerçekleşecek olan söyleşide Çanakkale sakinleri, deprem hakkında merak edilenleri konunun uzmanından dinleyebilecek.

Söyleşi hakkında açıklamada bulunan Topluma Destek Derneği Başkanı Kahraman Uzan: ‘’Deprem, yalnızca ülkemizde değil yeryüzünde doğal afetler içerisinde can ve mal kaybı olan en büyük afet grubu olarak biliyoruz. Türkiye depremlerde can kaybı açısından dünyada üçüncü, depremden etkilenen insan sayısı bakımından sekizinci sıradadır. Çanakkale ise geçtiğimiz yıllarda deprem ile ilgili acı tecrübeler yaşadı. Halkımızın deprem hakkında bilinçlenmesi ve depremden korunmak için yapılması gerekenler hakkında kentimizde çok değerli bilim insanlarından biri olan Prof. Dr. Doğan Perinçek hocamızın katkılarıyla faydalı ve etkili bir söyleşi düzenliyoruz. Bu söyleşiye Çanakkale halkını bekliyoruz.’’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum