Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TOPLU TAŞIMA ARAÇ FİLOSUNA İKİ OTOBÜS DAHA KATILDI

Büyüyen ve gelişen kentin ihtiyaçları doğrultusunda, toplu taşıma araç filosuna iki adet 8,5 metrelik otobüs daha katıldı. Yeni otobüslerin tanıtımı ile toplu taşımada hizmet vermeye hak kazanan 4 kadın şoförün kart takdimi, Belediye hizmet binası önünde gerçekleşti.

21 Eylül 2019 - 13:45

Düzenlenen törene, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ve çalışanları ile S.S. 18 Nolu Şehiriçi Minibüsçüleri ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Ateş, Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir katıldı.

Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Özel Halk Otobüsü Kooperatifimizin satın almış olduğu iki adet 8,5 metrelik aracın tanıtımı ve 4 kadın şoförümüzün kartlarını takdim etmek üzere bir aradayız. Toplu taşıma sisteminde özel halk otobüsleri olarak 104 araç hizmet vermekte. Bunlardan 53 tanesi 12 metrelik, 6 tanesi 9 metrelik ve 44 tanesi de 7 metrelik araçlar. Kent büyüyor, biniş sayısı da artıyor. Araçlarımızı da buna göre yeniliyoruz” dedi. Filoya dahil olan yeni araçların 27 koltuk ve ayakta yolcu ile birlikte birlikte toplam 68 kişi kapasiteli olduğunu belirten Başkan Gökhan, otobüslerin engelli tipi ve standartlara uygun araçlar olduğunu kaydetti.

Araç tanıtımının ardından toplu taşımada hizmet veren kadın şoför sayısının da giderek arttığını ve bundan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gökhan, Canan Göçmen, Nezahat Kuşçu, Hülya Göktuna ve Özlem İğne’ye kartlarını takdim etti. Başkan Gökhan, böylelikle toplu taşımada 6 kadın şoförün bulunduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Başkan Gökhan ve katılımcılar otobüsleri incelerken, tören sonunda pilav ikramı gerçekleştirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum