Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TEB ÇANAKKALE ŞUBE MÜDÜRÜ ÇTSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Çanakkale Şube Müdürü Alparslan Sürücü, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. 19 Eylül 2018 tarihinde ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Özgür Ekşi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akın Yalman, Berkin Karaca, Ersin Kahraman ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

TEB ÇANAKKALE ŞUBE MÜDÜRÜ ÇTSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ
20 Eylül 2018 - 15:42

TEB Çanakkale Şube Müdürü Alparslan Sürücü, Bankanın KOBİ’lere özel kredileri ve sunduğu avantajlar hakkında bilgi vererek, firmaların özellikle yeni pazarlara ve yeni müşterilere daha kolay ulaşmaları için özel destek birimlerinin ve kredi paketlerinin olduğunu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile her zaman işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti. Ayrıca Genel Müdürlük tarafından önümüzdeki günlerde Çanakkale’de yapılacak olan “KOBİ AKADEMİ” etkinliği hakkında bilgi vererek katılım konusunda destek istedi.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Oda olarak Bankaların, özellikle KOBİ statüsünde faaliyet küçük ve orta ölçekli işletmelerin üretimini ve satışlarını arttırmaya yönelik destek kredilerini uygun avantajlar sunmaları için kamuoyu oluşturmaya çalıştıklarını, bankaların katı tutumlarından vaz geçmeleri gerektiğini ifade ederek TEB Çanakkale Şube Müdürü Alparslan Sürücü’ye verdikleri bilgi ve ziyaretleri için teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum