Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TAVUK DÜNYASI'NDAN BİR ŞUBE DAHA

Çanakkaleliler tarafından sevilen Tavuk Dünyası, Cumhuriyet Bulvarı’na bir şube daha açtı. Şubenin açılışı dün Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın katılımları ile gerçekleşti.

02 Mayıs 2019 - 10:03

Çanakkale’de çok tutan, lezzetleri sevilen Tavuk Dünyası yeni şubesi ile Çanakkalelilere merhaba dedi. Cumhuriyet Bulvarı’na açılan yeni şubenin açılışı dün saat 12.00’de yapıldı. Gerçekleşen açılışa, “Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, Belediye Meclis Üyesi Bilge Şimşek, Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan katıldı.

Tavuk Dünyası’nın işletmecisi İsmail Gürel yaptığı açıklamada; “Markamız zaten biraz biliniyor. Büyümekte olan, sektörde öncü olan bir markayız. Daha önce AVM’de bir şubemiz vardı. Ama konsept olarak biraz eskimişti. Hem de misafirlerimiz merkezde de yer istiyoruz diyorlardı. Çarşıda çalışanlar ya da bölgede çalışanlar bu bölgede de açar mısınız diye talepte bulunmuşlardı. Biz de uzun süredir bu bölgede yer arıyorduk. Çok da güzel bir yer bulduk. Güzel de bir başlangıç oldu. Açılışımızı yaptık. Başkanımız da sağ olsun destek için geldi buraya. Çok mutluyuz.  Tekrar aramıza hoş geldiniz. Şu an burada 20’ye yakın çalışan var. Bizim aynı zamanda arkada bir mutfağımız var. On kişi bir mutfak ekibimiz var. Üretim tesisi gibi arkası… Bir de iki katımız var ön kısımda. Toplamda 20’ye yakın istihdam sağlamış olduk. Ramazanda biraz daha arttırmayı düşünüyoruz. Ramazana özel çalışmalarımız olacak. Talep çok artarsa da bir üst katımız da mevcut. Orayı da inşallah açmayı düşünüyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum