Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TAŞINMA İŞLEMİ BİTTİ, HİZMET YENİ YERİNDE

Çan Kaymakamlığı hükumet binasının yıkılması sebebiyle Çan Belediyesi kültür merkezine taşınmış, kaymakamlık dışında kalan kurumlar ise Akalın İş Merkezi’ne toplanmıştı.

TAŞINMA İŞLEMİ BİTTİ, HİZMET YENİ YERİNDE
08 Eylül 2020 - 14:25
Kamu kaynaklarında israfın önlenmesi ve kurumların ortak bir çatı altında toplanarak vatandaşa hizmet sunumunun daha etkin ve verimli olması amacı ile Çan kaymakamlığı tarafında tarafından, AKALIN İŞ MERKEZİ üst katlarında hizmete devam eden İlçe Mal Müdürlüğü, Tapu müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Emlak, , İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü taşınma işlemlerini tamamlayarak hizmetlerine yeni yerlerinde resmen başladı. Öte yandan Akalın İş merkezinde vatandaşlara hizmetin daha kolay olacağını belirten kurum yetkilileri bozuk olan asansörün de en kısa sürede yapılacağının müjdesini verdi.
Öte yandan Çan Kaymakamlığı Kültür merkezi binasına, Çan Emniyet Müdürlüğü ise 15 Temmuz Parkı’nın karşısındaki eski belediye binasına taşınırken yıkım ihale süreci tamamlanan hükümet konağı binasının kısa süre içerisinde yapılacağı açıklandı. Hükümet konağı bahçesine emniyetin de yeniden konumlandırılacağı yeni alanda Çan halkının nefes alabileceği bir millet bahçesi yapılacağı belirtildi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum