Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ ÇANAKKALE'YE GELİYOR

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin 15. Biga Fuarı’na ve bir dizi programlara katılmak üzere 1 Ekim 2021 Cuma günü Çanakkale’ye geleceğini kamuoyuna duyurdu.

TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ ÇANAKKALE'YE GELİYOR
30 Eylül 2021 - 12:37
Turan, “Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli, Biga Fuarı’na katılmak üzere şehrimize geliyor. Biga Fuarı, Güney Marmara’nın gerek ekonomik, gerekse sosyal ve kültürel yönlerden tanıtımı ve imajı açısından oldukça önemli. Çanakkale’mizin tarım, sanayi ve hayvancılıkta adeta belkemiği olan Biga’mızda 15.’si düzenlenen Fuar, birçok markanın ve firmanın buluşması, ekonomiye, bölgeye ve sektörlere sunduğu açısından son derece özel bir etkinlik. Fuarın firmalarımız, Biga’mız, Çanakkale’miz ve ülkemiz için hayırlı olmasını ve bereketli geçmesini diliyor; emeği geçenlere hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Bakan Pakdemirli’nin Biga Tarım Fuarı açılışına, Biga Belediye Başkanlığı ziyaretine, sektör toplantısına, teşkilat toplantısına ve Çeltik Hasadı programına katılması planlanıyor.
Bu yıl 1-3 Ekim tarihlerinde Biga Belediyesi’ne ait 22 bin metrekarelik modern kapalı fuar alanında ulusal ve uluslararası ölçekte firma, kurum ve kuruluşun katılımı ve yine 100 binin üzerinde ziyaretçinin katılımı bekleniyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç