Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELEYE DEVAM!"

"KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELEYE DEVAM!"
30 Eylül 2021 - 11:15
Temel bir insan hakkı ihlali olan kadına yönelik şiddetin ortadan kaldırılması için şiddete karşı sıfır tolerans ilkesi çerçevesinde, gerek yasal uygulamalarda birlikteliğin sağlanması, gerekse zihniyet dönüşümünü sağlamak amacıyla Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından; 20-22 Eylül 2021 tarihlerinde Jandarma personeline ve  Bayramiç İlçesinde tarım işçisi olarak çalışan vatandaşlarımıza, şiddete maruz kalan kadınların tedbir kararlarından nasıl yararlanabilecekleri ve nerelere başvuru yapabilecekleri konusunda bilgilendirme faaliyeti yapılmıştır.

Jandarma ekipleri tarafından, Kadın Destek Uygulaması (KADES) tanıtılarak broşür dağıtılmış, tarım işçilerinin çocuklarına Jandarma Çocuk Dergisi ve boyama kitabı hediye edilmiştir.

Şiddetin her türlüsüyle mücadeleyi kararlılıkla sürdüren Jandarma sorumluluk sahasındaki tüm kadınlara ulaşmayı hedeflemektedir. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum