Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TARIM FUARI DESTEK KAZANDI

Ülke genelinde yaygınlaşan fuarcılık tecrübelerinden ve çiftçi görüşlerinden yararlanarak farklı bir biçimde kurgulanan fuar 2-5 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

TARIM FUARI DESTEK KAZANDI
31 Ağustos 2020 - 16:12
Tarım ve hayvancılıkta sürdürülebilirliği, gelişmeleri ve yenilikleri bir arada bulabilmek için bu yıl 3’üncüsü yapılacak olan Çanakkale Tarım Fuarı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin(T.O.B.B.) takviminde yer alarak Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından desteklenmeye hak kazandı.
 
Çanakkale Tarım Fuarı’nda; mekanizasyon araç gereçleri, ilaç, gübre, sulama ekipmanları, canlı hayvan ve Anadolu yöresel gıda ürünleri gibi tarım girdilerinin sergilenmesinin yanında yarışmalar düzenlenecek.
 
100 çeşitten fazla ürün yetiştirilen ve yoğun girdi kullanılarak tarım yapılan Çanakkale’nin yanı sıra Trakya ve Güney Marmara illerindeki çiftçilerin de katılımını sağlamak üzere tanıtımlar ve organizasyonların yapılacağı fuar, Çanakkale Kepez Kapalı Pazar ve Fuar yerinde düzenlenecek.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum