Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TARIM FUARI 4 GÜN SÜRECEK

15-18 Eylül 2021 tarihlerinde Agonya Fuarcılık tarafından Kepez Kapalı Pazar yerinde düzenlenen Çanakkale 4.Tarım Fuarı kapılarını açtı.

TARIM FUARI 4 GÜN SÜRECEK
17 Eylül 2021 - 10:58
4 gün sürecek fuarın ilk gününde fuara, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Şadan Doğan, BTSO Meclis Başkanı Melih Akyıl, Meclis Başkan Yardımcısı Jale Kırbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Akın, Cüneyt Oflaz, Tevfik Başarır, Meclis Üyesi Serdar Seçilen, BTSO Genel Sekreteri Mustafa Mutlu, Borsa Meclis Üyesi Sinan Erdoğan, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkan Yardımcısı İlhan Ulus, Geyikli Beldesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Tayfur Can, Arı Yetiştiricileri Birlik Başkanı Cahit İleri, Prof. Dr. Harun Baytekin, Çanakkale Ticaret Borsası Üyeleri, tarım firmaları temsilcileri ve çiftçiler katıldı.
Bölge ekonomisi ve gelişmesine katkı sağlaması planlanan fuarda resmi kurum ve kuruluşlar, odalar ve birlikler, traktör firmaları, tarım makineleri firmaları, bitki koruma ürünü firmaları, gübre, fidan, fide, seracılık firmaları, arıcılık, hayvancılık ekipmanları firmaları, zeytin, zeytinyağı makineleri ile ilgili firmalar, sertifikasyon kuruluşlarının stantları yer aldı.

Agonya Fuarcılık Yetkilisi Musa Uzun, Çanakkale’de 4. kez düzenlenen fuar ile tarım sektörü yanında İl ve bölge ekonomisine de katkı sağlamayı hedeflediklerini dile getirerek, “Tarım alanında firmaların ve üreticilerimizin yeni gelişmeleri bir arada bulabilecekleri bir fuar olması bizler için gurur verici. Biz tarımdan gelen bir ekibiz. Yılardır Antalya, Bursa, İzmir fuarına ve yurt dışı fuarlarına çiftçi gönderiyoruz. Şimdi de düzenlemiş olduğumuz bu Fuarımız ile İlimiz ve çevre illerde tarımla uğraşanların tarım teknolojilerindeki gelişmeleri yakından tanımalarına imkân tanımakta. Fuara destek veren katılımcılara ve tüm ziyaretçilerimize yakın ilgilerinden dolayı teşekkür eder, hayırlı fuarlar temenni ederim” diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum