Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SU VE VİCDAN NÖBETİ KOORDİNASYON KURULU'NDAN BAŞKAN GÖKHAN'A ZİYARET

Çanakkale'nin tek su kaynağı olan Atikhisar Barajı su toplama havzasında yürütülen metalik maden faaliyetlerine karşı iki yıl önce gerçekleşen Su ve Vicdan Nöbeti'nin Koordinasyon Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı makamında ziyaret etti.

SU VE VİCDAN NÖBETİ KOORDİNASYON KURULU'NDAN BAŞKAN GÖKHAN'A ZİYARET
05 Ağustos 2021 - 17:08
Su ve Vicdan Nöbeti zamanında 5 Ağustos 2019 tarihinde düzenlenen Büyük Su ve Vicdan Nöbeti Buluşmasının yıldönümünde Koordinasyon Kurulu Üyelerinden Pınar Bilir, İbrahim Gül ve Ekrem Akgül'ü ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirtti. Güncel konulara ilişkin sohbetin de gerçekleştiği ziyarette Koordinasyon Kurulundan İbrahim Gül, kendi yazmış olduğu “Kazdağları Andı” şiirini de Başkan Gökhan'a takdim etti.

Gül'ün, “Ağaçlara söz veriyoruz. / Ağaçlar ağlar mı? / Evet. / Biz koruyamazsak, / Ağaçlar ağlar. / Çünkü; / Ayakları yok kaçmaya, / Elleri yok dövüşmeye, / Dilleri yok sövmeye, / O halde; / Kazdağlarımızı, / Biz savunacağız, biz. / Bu dağlarda, / Durursa kalbim bir gün / Düştüğüm yere gömün, / Yüreğim dağ çiçeklerindedir. / Aşk olsun sana Kazdağları, / Aşk olsun!” dizelerinden oluşan şiir ile ilgili olarak Başkan Gökhan da, “Bu şiiri bugün Toros'lara, oradaki canlara adıyorum” diyerek ülkenin özellikle güney bölgelerinde günlerdir devam eden yangınların bir an önce sönmesi ve bu tür olayların bir daha tekrarlanmaması temennisinde bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum