Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GÜREŞ HEYECANI ÇANAKKALE TV'DE YAŞANACAK

6-7-8 Ağustos tarihlerine yapılacak olan Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri heyecanı ortak yayınlar ile Çanakkale TV ekranlarında olacak.

GÜREŞ HEYECANI ÇANAKKALE TV'DE YAŞANACAK
05 Ağustos 2021 - 16:07
Bu yıl 61. si düzenlenecek olan Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri, 6-7-8 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek. Yüzlerce güreşçinin er meydanına çıkacağı güreşler tüm heyecanı ile Çanakkale TV, Tek Rumeli Tv ve Ton TV ortak yayını ile izleyicilerle buluşacak.

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan güreşler öncesinde yaptığı açıklamada; “6-7-8 Ağustos’ta düzenleyeceğimiz Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşleri’ne tüm halkımız davetlidir. Cihan Pehlivanı Kurtdereli Mehmet Pehlivan’ın şehri Karesi’mizde bu önemli değeri yaşatıp ata sporumuza sahip çıkarak gelecek nesillere aktarmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Bizlere desteklerini esirgemeyen Yücel Yılmaz Başkanımıza da teşekkür ediyoruz” dedi. Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Başkanı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ise yağlı güreşleri dünyaya tanıtmak istediklerini söyledi. Yılmaz, “Kırkpınar'dan sonra Türkiye'nin en önemli ikinci organizasyonu olarak değerlendirilen Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri, Balıkesir için önemli bir etkinlik. Hedefimiz Balıkesir’i güreşin başkenti haline getirmek” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum