Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"SORUNLARI ÇÖZMEYE GELİYORUZ"

Daha önce Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü görevinde de bulunan Cüneyt Aksu, AK Parti Kepez Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

21 Kasım 2023 - 16:20
AK Parti İl Binasında başvuruda bulunan Aksu, daha sonrasında basın açıklamasına bulundu. Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Aksu; “Kepez, kişilerin takip edildiği̇ değil yapılan iş ve yatırımların takip edildiği̇ bir belediye yöneticiliğine kavuşacaktır” dedi.
Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Cüneyt Aksu, Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.
Daha önce Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü görevinde de bulunan Cüneyt Aksu; “Projelerimizle Kepez’imizi̇ hak ettiği̇ şekilde yönetmeye ve sorunlarını çözmeye geliyoruz” dedi.
Kişilerin değil yapılan yatırımların takip edildiği bir belediye anlayışının Kepez ile kavuşacağının sözünü veren Aksu; “Ben, Kepez’de doğdum, Kepez’de büyüdüm, Kepez’de yaşamaktayım. Kepez’in sorunlarını yakından bilen ve takip eden biriyim. Kepez, şehir olarak hızla büyürken, belediyecilik anlamında maalesef çok geride kalmış, plansız büyümüştür. Bu plansız büyüme, beraberinde birçok sorunu getirmiştir. Kepez hak ettiği̇ şekilde yönetilememiştir. Ben ve ekibim, projelerimizle Kepez’imizi̇ hak ettiği̇ şekilde yönetmeye ve sorunlarını çözmeye geliyoruz.
İnşallah 31 Mart 2024 seçimlerinden sonra kıymetli̇ Kepez halkının takdirleriyle belediye başkanlığı seçimini̇ alacağız. Bundan hiçbir şüphemiz yoktur. Çünkü Kepez halkı hizmet beklemektedir. Halkımız bu hizmetinde Kepez’e AK Parti̇ tarafından sunulacağının bilincindedir. Son olarak da şunu söylemek istiyorum, AK Parti̇ belediyeciliğinde Kepez, kişilerin takip edildiği̇ değil yapılan iş ve yatırımların takip edildiği̇ bir belediye yöneticiliğine kavuşacaktır, bundan herkes emin olsun” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum