Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ŞOFÖRLER ODASI'NDAN AŞURE İKRAMI

Çanakkale Şoförler Odası, Muharrem Ayı sebebiyle kentlilere aşure ikramında bulundu. Köprübaşı mevkiinde gerçekleştirilen ikramda, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, Şoförler Odası Başkanı Ali Demir, Halkbank Müdürü Vahdettin Madyan, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Adem Ejder ve Bakkallar Bayiler Odası Başkanı Engin Kandemir de hazır bulundu.

ŞOFÖRLER ODASI'NDAN AŞURE İKRAMI
28 Eylül 2019 - 12:20

Muharrem ayı dolayısı ile Çanakkale Şoförler Odası, Köprübaşı mevkiinde vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Düzenlenen etkinliğe Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, Şoförler Odası Başkanı Ali Demir, Halkbank Müdürü Vahdettin Madyan, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Adem Ejder ve Bakkallar Bayiler Odası Başkanı Engin Kandemir ile esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şoförler Odası Başkanı Ali Demir, ikramın ardından yaptığı açıklamada “Muharrem ayı dolayısı ile geleneksel hale getirdiğimiz aşureyi bu yıl yine esnaflarımız ve şoförlerimiz ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Allah kabul etsin, şoför esnafının hayrı diyelim. Okullar da açıldı ve okul servislerimiz de çalışmaya başladı. Bu vesile ile kazasız belasız bir yıl geçmesi ve kazasız belasız bir eğitim dönemi geçmesini diliyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum