Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ŞİRİNTEPE ÖĞRENCİ DERNEĞİ KERMES BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Biga Şirintepe Eğitim Kültür, Sağlık hizmet derneği Biga kocabaş Çayı sağ tarafında açmış olduğu Kermes Halk tarafından büyük ilgi görüyor.

ŞİRİNTEPE ÖĞRENCİ DERNEĞİ KERMES BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
28 Mart 2019 - 15:59

Kermesin açılışına Belediye Başkanı ve Milli İttifak Belediye Başkan Adayı İsmail Işık Millet İttifak Belediye Meclis adaylar, cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan, Cumhur İttifakı Belediye Meclis adayları, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin yönetimi, CHP İlçe Başkanı Atilla Diren Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Saadettin Saat yönetimi ve kalabalık bir halk katıldı.

Biga Şirintepe Eğitim Kültür, Sağlık hizmet derneği Başkanı Harun Aydoğdu yaptığı konuşmasında Bugün ki kermes açılışına katılanlara derneğim adına teşekkür ediyorum bu kermes de sağlanacak olan tüm gelirler ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize harcanacaktır dedi.

İbrahim hoca tarafından yaptırılan dua sonrası kermes açılışı yapıldı, Kermeste çemberler, Havlu, Bay bayan giysiler, Tül perdeler, çocuk ve bebek giyimler, ayakkabı, Yatak örtüler Gıda olarak Döner, Köfte, Keşkek, Çiğ Köfte, Börek çeşitleri, yaprak sarması, gödek, tatlı çeşitleri mevcuttur.

 

Kaynak Ferit Kavas

YORUMLAR

  • 0 Yorum