Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"SENİ SEVİYORUM ÇAN"

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin üzerinden geçen 3 yılın sonunda bir açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Öz, “Teşekkürler, seni seviyorum Çan” ifadelerini kullandı.

"SENİ SEVİYORUM ÇAN"
02 Nisan 2022 - 12:14
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, verdiği mesajda “Martın Sonu Bahar inancı, halkımızın güven veren desteği ile 31 Mart yerel seçimleri zaferinin ardından 3 yıl geçti.
Derman belediyecilik ilkesi ile vatandaşını merkeze alan anlayışı, Çanımıza kazandırmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaya devam ediyoruz.
Seçimden seçime değil, her zaman vatandaşının yanında olmayı gaye edindik; kapı kapı dolaşarak çözüm odaklı hizmet anlayışı ile hemşehrilerimizin mutluluğuna ortak olduk.
Bugüne değin birçok sosyal belediyecilik uygulamasını hayata geçirdik ve şartlar ne olursa olsun vatandaşlarımıza ulaştık, öneri, şikayet ve isteklerini çözüme kavuşturduk.
İnanıyor ve güveniyoruz ki, yapacağımız daha çok iş, vereceğimiz daha çok emek var; ilçemizin yarınlarına…
Her zaman hemşehrilerimizin yanında olmayı sürdürecek, yerel iktidar olma başarımıza ek ilk seçimde genel iktidar olmak için var gücümüzle çalışacağız.
Sosyal yaşama önem veren ve bunu etkinlikler ile destekleyen, eğitim ve sağlık alanında gerçekleşen faaliyet ve destekler ile adından söz ettiren, girişimci kadınlara ön ayak olan, istihdama yönelik çalışmalar ile rol model olan bir anlayış ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Derman Belediyeciliğimizin yanında Üreten Belediye sözünü seramikten gıdaya, ağaç işlerinden, metal işlerine ve en önemlisi tekstil ürünleriyle hayata geçirdik.
Şimdi daha çok çalışma daha çok hizmet etme daha çok başarı hedefleri koyma zamanıdır. Çünkü daha yapılacak işlerimiz var.
Yerelden genele iktidar yürüyüşümüzü yine hemşehrilerimizle bir arada olarak başaracağız.
O gün Martın Sonunu Bahar getiren heyecanımız ve azmimizle, bugün geliyor gelmekte olan diyebilmenin gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum