Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Şenol Sunat, Çanakkale’ye geldi. Genel Başkan Yardımcısı Sunat önderliğinde seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi. Kepez Turhan Mildon Kültür Merkezi’nde saat 14:00’da basın açıklaması yapıldı.

30 Temmuz 2022 - 11:10
Anket şirketlerinde artan oy oranlarıyla dikkat çeken İYİ Parti oy ve seçim güvenliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Toplantıya partililer yoğun katılım gösterdi.
İYİ Parti seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sunat, önümüzdeki seçim ülkemizin ve milletimizin geleceği için hayati önem taşıyor diyerek seçimin öneminden bahsederken, “Ülkece güvenli, huzurlu ve mutlu günlere kavuşmak için sandığın gelmesini bekliyoruz. İnanın, çok az kaldı” diyerek partililere umut verdi.
“TÜRKİYE, CUMHURİYET TARİHİNİN EN DERİN SİYASİ VE EKONOMİK KRİZLERİNDEN BİRİNİ YAŞIYOR”
Şenol Sunat açıklamasının devamında, Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en derin siyasi ve ekonomik krizlerinden birini yaşıyor. Toplumsal, siyasal ve giderek artan ekonomik sorunlar her geçen gün derinleşerek etkisini ağır bir biçimde gösteriyor.  Ekonomiden adalete, eğitimden sağlığa, özgürlükten güvenliğe akla gelen her alanda yaşanan çok yönlü kriz hali, vatandaşlarımızın sadece gündelik hayatlarını olumsuz etkilemekle kalmıyor, geleceğe yönelik umutlarını da yok ediyor. Bu ülke bu zihniyetle yönetilemiyor!

“ÇANAKKALE KİŞİ BAŞINA DÜŞEN MİLLİ GELİR SIRALAMASINDA 7. SIRADA YER ALIYOR”
Çanakkale Türkiye’de nüfus sıralamasında 39. Sırada yer alırken, Kişi Başına Düşen Milli Gelir sıralamasında 7. Sırada yer alıyor. Çanakkale 29,1 milyar TL ile Türkiye ekonomisine en çok katkı sağlayan 26. İl konumunda. Kişi Başına Düşen Milli Geliri dolar bazında incelediğimizde de Çanakkale’de bu oranın kişi başına yıllık 9,830 USD olduğunu görüyoruz. Bu miktar Türkiye ortalaması olan 8,598 USD’nin oldukça üzerinde.

“ÇANAKKALE’DE DE CİDDİ BİR SORUN OLARAK KENDİNİ GÖSTERİYOR”
Çanakkale Tarım alanında Türkiye’deki en iyi illerden bir tanesi olup son 10 yılda tarım alanlarını korumayı başarırken, ülkedeki tarımsal üretim içindeki payını da artırmış durumdadır. Çoğu ilin aksine Çanakkale’de tarım iyi istihdam üreten bir sektör olarak görünüyor. Öte yandan çiftçilerin artan borçları, teşviklerin doğru ve etkin şekilde dağıtılmaması gibi sorunlar tüm ülkede olduğu gibi Çanakkale’de de ciddi bir sorun olarak kendini gösteriyor.
 “ERKEN, BASKIN VEYA ZAMANINDA YAPILACAK OLAN SEÇİME HAZIRIZ!”
Vatandaşlarımız müsterih olsunlar; seçim güvenliği konusunda üzerimize düşen sorumluluğun ne derece büyük olduğunun farkındayız ve bu konuda kendimize güveniyoruz.  Oy namustur; dolasıyla, vatandaşlarımızın sandığa atacağı her oy, seçime katılan siyasi partilerin güvencesi altındadır. İYİ Parti olarak, her türlü tedbiri alıyoruz. Erken, baskın veya zamanında yapılacak olan seçime hazırız!” ifadelerini kullandı.
Toplantıya İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli, Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran, İlçe Başkanları,  Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Burak Kunt ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum